קייטרינג חלבי כי ההצלחה שלכם חשובה לנו
מה זה קייטרינג? ומה זה קשור לאוכל? בכל שנותיי הרבות מני מספר במטבחים בארץ ובחו"ל שמעתי פעמים רבות את המילה קייטרינג. ועד שלא הקמתי בשנת 2010 קייטרינג משל עצמי לא הבנתי את מורכבות המילה העצומה הזאת, שטומנת בתוכה כל כך הרבה תבונה תיזמון ולוגיסטיקה שבדרך כלל לא נימצאות במיסעדות ובתי מלון שבהם המיטבח נמצא ליד אולם ההסעדה, ואז נפתרות פתאום רוב הבעיות שקשורות למילה הגדולה קייטרינג, פיתאום התיזמון והדיוק וצורת השינוע לא כל כך מתארכים בין ההכנה של המנות להגשה, והכל פשוט יותר. ממקום זה בעצם היתפתחה לה שיטת ההסעדה האקטיבית לעיני האורח שיטה שגם מקסימה את האורח בעצם תפעול מערך המזון לעיניו, האורח צופה בחומר הגלם ורואה ומבין את כל תהליכי המזון שמבוצע בשטח עד האכילה עצמה מפתה לא?
כן מפתה ולא פשוט בכלל תארו לכם שבשום מקום ובלי שום תנאים אלמנטרים שאמורים לשמש מטבח שעומד בכל הדרישות בכדי להכין אוכל גורמה, מוקם מערך שכולל אמצעי הכנה תנורים פלנצות מחבתות גז חשמל טאבונים למניהם בתוספת אוכל טרי שהובל בקירור כמובן ונוסיף לזה את צוות הטבחים המיומן שאמור להוציא את האוכל את המלצרים שאמורים להגיש אותו עריכה עיצוב כולם צריכים להיתחבר למילה שנקראת הפקה.
כן וכל זה קורה לעיני הלקוח המון מהלכים שקורים לפני ואחרי כי אחרי הבלאגן צריך לעשות גם סדר ואת כל כאב הראש המאתגר פותרת המילה קייטרינג שמותירה ללקוח לפתור רק שאלת המקום הכמות מספר האנשים הפריט כמובן ושיטת הוצאתו לעיני האורח או בשיטת האמריקן סרוויס במנות לפי צלחת שבהם האורח בוחר את הפריטים במדויק מנה ראשונה, עיקרית ותוספות לצידם כמובן יש סלטים טריים קינוחים ויין טוב ולכל זה מצטרף העיצוב צורת הכלים ומוסיקה טובה שמפיחה חיים בכל אירוע וניתן תמיד לשכור שרותים אלו בניפרד ממעצב מפיק וכדומה אבל כמו בשיטת הסופר איזה כיף שהכל קורה באותו מקום כן זה מה שאנשים אוהבים הכל בחבילה אחת הכל בטלפון אחד.
כן וזה מה שקורה בקייטרינג לביא דרך אגב קייטרינג לביא מעניקה לאורח את כל האפשריות במענה טלפון אחד ופורשת בפניו את כל האופציות מהאירוע הקטן שמתרחש בבית או במשרד עד האירוע הגדול שמרובה במיספר האנשים וצורת התפעול שמתבצעת בהתאם לתנאים במקום והכל באותה איכות הרי מה זה משנה לאורח או ללקוח גם אם הוא עורך יום הולדת לביתו הקטנה עם 12 איש או שהוא חוגג ארוע ברית ל200 איש מבחינת האורח חשיבותו של הארוע זהה ולכן הלקוח צריך לקבל את מיטב השירות והאיכות ומענה לכל צרכיו ותקציבו האישי וזה לא משנה לגודל כיסו כי אצלנו בקייטרינג לביא משפט המפתח הוא לתת לאורח מה שהוא צריך ולא לתפור לו חבילה שבה הוא מרגיש סימני שאלה בבחירת קייטרינג ועולות בפניו כל מיני שאלות האם לקחת כלים חד פעמיים או פורצלן האם לשכור שרותי מלצרים או שזה מיותר האם כמות האוכל תספיק או שלקחנו יותר מידי את כל השאלות אנחנו בקייטרינג לביא פותרים ללקוח ופורשים בפניו את כל האופציות בכדי שהארוע שהוא עושה יצליח כי הצלחה של אירוע היא ההצלחה שלנו לא רק של הלקוח כי בעצם בכל אירוע קיימים אורחים פוטנציאלים לפירסום העסק והקייטרינג מימנו הגיע השירות אין דרך אחרת.