המדד להצלחת אירוע הוא עבור רבים מאיתנו איכותו של המזון שמוגש בו. איכותם וטריותם של חומרי הגלם, צורת ההגשה של המנות השונות, אדיבותם של המלצרים, היצירתיות שבהרכבת המנות, ההתאמה בין המזון שנבחר ובין אופיו של האירוע, וכן הלאה. אלפי פרטים קטנים הם שמרכיבים את התמונה הכוללת במטרה לייצר מגשי אירוח לאירועים מרגשים, בלתי נשכחים שמעוררים טעם של עוד, זיכרון מוצלח ותיאבון עז. קייטרינג לביא חלבי אופים את כל הלחמים, העוגות, והבצקים, כל האוכל מוכן מראש במקום והכל חם וטרי שעות מספר לפני האירוע שלכם, הירקות טריים (ללא חשש קדושת שביעית), הגבינות מאיכות מעולה, והכי חשוב צוות העובדים המיומן, כל אחד בתחומו, החל מהשף, הקונדיטור, אופה הלחמים, הסו שפים ועובדי הנקיון אשר עברו הכשרה לימודית ומעשית.